Фејсбук статус на денот

Најдобрите статуси од Фејсбук

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ниту ќе простам, ниту ќе заборавам! На денешен ден, пред точно 13 години, екс градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески, на ваков начин го започна своето 12 годишно владеење – со отказно решение за неистомислениците. Ми требаа цели три ипол години влечкање низ судниците, за да го побијам неговото идиотско и …

Прочитајте повеќе »

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Од причина што немало кој да ги отвори, одржувањето на годинешните „Струшки вечери на поезијата“ било доведено во прашање. Оти Рамиз Мерко не бил расположен, а Крсто Мукоски отворал само во април

Прочитајте повеќе »

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Исто толку важно колку и веста, ако не и поважно, е начинот на кој таа ќе биде пласирана. Од тоа зависи дали ќе предизвика позитивен или негативен ефект. Примерот со вчерашната информација за тендерот за хортикултурно одржување и уредување, која некои медиуми ја спинуваа во “набавка на цвеќе“, заради што …

Прочитајте повеќе »

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Јанакиески:„Ќе им речеш, ќе му ја скршам кичмата. Затворете ги дуќаните. Измисли нешто, кажи дека брашното е канцерогено“. Јанакиески:„На Ѓорѓи Митрев по физичко, да му забраниш до избори да оди на работа. До недела да го нема на работа. Треба да оди од врата до врата по гласови“. Јанакиески:„Му пуштив …

Прочитајте повеќе »

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„СОБРАНИ ДЕЛА“ на МАРТИН ПРОТОЃЕР За екс претседателот на ФФМ, Хари Хаџи-Ристески: „Ако не објават до понеделник, кажи му дека он, жената, децата, све у ендек ќе ги најдат…мајката да им ја ебам јас нивна комунистичка нивна…педерска…“ За поранешниот Јавен обвинител Љупчо Шврговски: „Копиле скапано, мајката да му ја му …

Прочитајте повеќе »

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Од денешното преслушување на “бомбите“ во случајот „Титаник“. Мартин Протоѓер му дава упатства на Миле Јанакиески, како да ја мобилизираат дијаспората во САД и Австралија да излезе на гласање на изборите во 2011 година: „Да се врти во секое македонско друштво и таму да се назначат по двајца кои ќе …

Прочитајте повеќе »