Мотоцентар

Гратис ласерска проверка на вашите гуми со најновата Beissbarth Easy Thread технологија во Мотоцентар

Ново и екскузивно во Motocentar Gallery во East Gate Mall, гратис ласерска проверка на вашите гуми со најновата Beissbarth Easy Thread технологија за проверка на длабината на шарата.
Закажете термин онлајн или на телефоните 02 3174 795, 071 222 048.
MOTOCENTAR GALLERY – Прв избор за гуми!

Прочитајте повеќе

Michelin Alpin 6

Oткријте ја зимската гума за најекстремните зимски услови Michelin Alpin 6

Oткријте ја зимската гума за најекстремните зимски услови Alpin 6 од Michelin. Благодарение на врвните …