Избори за ЕУ ​​парламент: На Европа и` е доста од Зелените?

Избори за ЕУ ​​парламент: На Европа и` е доста од Зелените?

Според анкетите, ситуацијата за европските Зелени не е многу светла. На изборите во јуни тие би можеле да загубат околу една третина од местата во Европскиот парламент.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Прес-конференција на Кети Стевананџија, член на Извршниот одбор на СДСМ – Прилеп Почитувани, Владата предводена …