ЈКП Водовод и канализација Прилеп ги известува граѓаните на Општина Прилеп дека поради санирање на дефект ќе има нарушено водоснабдување на ден 08-11-2018 г. до попладневните часови на следните улици:

  • Александар Македонски од Салон за мебел „Анита“, вклучувајќи ја и индустриската зона Металец;
  • Н.М Ново Лагово.

Ви благодариме за вашето разбирање, соработка и подршка!