Известување за дежурни маркети кои работат за време на полицискиот час во Кумановo

Известување за дежурни маркети кои работат за време на полицискиот час во Кумановo

Информација за граѓаните на Куманово:

Врз основа на барање на Општинскиот штаб за заштита и спасување и препораките на Владата на Република Северна Македонија, ве известуваме дека за време на целодневниот полициски час во Куманово, за дежурни маркети за набавка и достава на потребните намирници се пријавија:

  • Ацидо Ком маркети 078311077 и 078352669
  • Ќошар ДООЕЛ Куманово 078258607 и 078258708
  • Елида 031419521
  • Јахи Маркет ДООЕЛ с.Черкези 070467311
  • ДТГМУ Тинекс-МТ ДООЕЛ Скопје 071340742, 071340963, 070358500, 072256100, 071285386, 070299507

Подетални информации околу набавка и достава граѓаните ќе добијат од самите фирми.

Сите останати фирми, кои се подготвени и имаат желба да се вклучат во оваа акција, да ја користат е-маил адресата info@kumanovo.gov.mk или да се јават на телефонскиот број 078/365-061, за координација на понатамошните активности во врска со оваа акција.

Прочитајте повеќе

полиција полицајци

Двајца полицајци се сомничат дека примиле поткуп за да не констатираат сообраќаен прекршок

Тие се сомничат дека на 04.07.2024 околу 23.00 часот на ул.„Даме Груев“ во Скопје, при …