Ќе се обезбеди ли мнозинство за нови министерства?

Ќе се обезбеди ли мнозинство за нови министерства?

ВМРО-ДПМНЕ се надеваат дека ќе добијат поддршка за формирање нови и трасформација на постоечките министерства, во пресрет на доделувањето на мандатот за формирање на новата влада.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

А што ако Бајден навистина се откаже?

А што ако Бајден навистина се откаже?

Се множат знаците дека американскиот претседател Џо Бајден може да се повлече од претседателската трка. …