Чеге Вара

Колумни од Чеге Вара

РЕТРО: ЧЕТВОРИЦАТА ЈАВАЧИ НА АПОКАЛИПСАТА

Колумната не се препорачува за деца под 77 години Неопходен е надзор на родител или старател Вчерашното одбележување на Илинден уште еднаш го потврди она што одамна го знаеме: дека граѓаните на оваа наша Македонија живеат, всушност, во две Македонии. Првата е онаа реалната, во која една деценија трае борбата …

Прочитајте повеќе »