Крводарителите и натаму се ослободени од партиципација во јавното здравство, како и пред пандемијата

Крводарителите и натаму се ослободени од партиципација во јавното здравство, како и пред пандемијата

Пациентите крводарители во земјава може да се лекуваат во јавни и во приватни здравствени установи. Фотографијата во објавата која ја рецензираме, со известувањето, е дефинитивно направена во приватна здравствена установа

Извор: МЕТА

Прочитајте повеќе

Владините лопати се фрлаат и на 40 степени

Владините лопати се фрлаат и на 40 степени

Топлото време и екстремно високите температури не беа пречка премиерот и повеќе владини и локлани …