Лани 665 македонски граѓани зеле германско државјанство

Лани 665 македонски граѓани зеле германско државјанство

Во текот на 2023 година 665 македонски граѓани добиле германско државјанство – од нив 300 биле мажи, а 365 жени.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

бајден

Бајден со сериозни намери да се откаже од кандидатурата за претседател

Претседателот се спротивстави на тие повици тврдејќи дека освоил милиони гласови во првичните трки во …