Маричиќ: Испратен недвосмислен сигнал за прoширување на ЕУ, да не ја пропуштаме шансата

Маричиќ: Испратен недвосмислен сигнал за прoширување на ЕУ, да не ја пропуштаме шансата

„Тоа е многу важен сигнал од ЕУ кој мора да го искористиме, тоа значи дека сите напори што ги вложуваме сега оваа година, сите напори за кои ни велат дека брзаме, всушност не брзаме и се оправдани“, изјави Маричиќ

Прочитајте повеќе

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Владата јавно ги објави платите на претседателот на Владата, како и на министрите. Според објавените податоци, највисока …