Мицкоски го поднесе предлогот за нов владин состав

Мицкоски го поднесе предлогот за нов владин состав

Мандатарот Христијан Мицкоски вети брзи резултати во економијата и борба против криминалот. Дециден е дека членовите на владата треба да имаат промакедонски позиции.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

СДСМ: Шемата за подарениот имот на Јанушев датира од 2010 години кога се набавија кинеските автобуси

СДСМ: Шемата за подарениот имот на Јанушев датира од 2010 години кога се набавија кинеските автобуси

Соопштение за јавност на СДСМ Откако пет дена се криеше од јавноста вчера Јанушев самиот …