Мицкоски

Мицкоски, кој не е поканет на средба со Фон дер Лајен, од посетата очекува безусловен почеток на преговори

Претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен утре ќе започне четридневна тура на Западен Балкан со цел да се претстави Планот за раст на ЕУ за Западен Балкан

Прочитајте повеќе

Министерството за правда ја започна постапката за екстрадиција на Љупчо Палевски од Турција

Соопштение од Министерството за правда по однос на барањето за екстрадиција на Љупчо Палевски од …