мицкоски

Мицкоски: Македонија е уморна од состаноци на политичари во вратоврски! (ВИДЕО)

Прочитајте повеќе

Ковачевски: Стабилно и зголемено домашно производство на храна со новиот предлог Буџет за земјоделство

Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска …