евра

Многу дилеми – малку одговори за „милијардата“

Академик Таки Фити вели дека најавите на ВМРО-ДПМНЕ за инвестиции и заем, луѓето веднаш ги врзуваат со милијардата од Тајван.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Фатмир Битиќи пензиите

Битиќи: Власта манипулира, пензиите всушност ќе се зголемат само за 1.000 денари

Во „Дневен клик“ на ТВ21 пратеникот на СДСМ, Фармир Битиќи рече дека новата влада манипулира …