Нова сезона за игри на националистичка карта

Нова сезона за игри на националистичка карта

Ако сите продолжат да се трудат да покажат кој е најпроевропска опција, тогаш логички не треба да очекуваме балканска кампања, oценува аналитичарот Џелал Незири

Извор: DW

Прочитајте повеќе

еу знаме

Клучна поддршка од ЕУ во борбата против пожарите во Северна Македонија

ЕУ отсекогаш била тука за Северна Македонија во тешки времиња. Нашата брза и суштинска помош …