Нови тешки руски напади врз Украина

Нови тешки руски напади врз Украина

Руската армија повторно напаѓа украински градови со дронови и ракети. Во Одеса загина едно лице, а две се повредени.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

англиски канал Ламанш

Четворица мигранти загинаа при обид за преминување на Ламанш

Четири лица биле пронајдени без сознание и не можеле да се спасат, додека 63 останати …