Обвинение за тројца соизвршители на двојното убиство и за таткото на Вања Ѓорчевска

Обвинение за тројца соизвршители на двојното убиство и за таткото на Вања Ѓорчевска

Станува збор за Влатко Кешишов, Велибор Маневски и Боре Видевски, како и за таткото на Вања, Александар Ѓорчевски. За Љупчо Палевски – Палчо, првоосомничен за двете монструозни убиства, постапката е во тек, бидејќи тој неодамна беше екстрадиран од Турција во Македонија

Прочитајте повеќе

А што ако Бајден навистина се откаже?

А што ако Бајден навистина се откаже?

Се множат знаците дека американскиот претседател Џо Бајден може да се повлече од претседателската трка. …