Деновиве заврши реконструкцијата на улица „4“ во Долно Лисиче, која опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов слој асфалт.

Улицата е во должина од 270 метри и површина од 820 квадратни метри.

Од Општината информираат дека со забрзана динамика се уредува патната инфраструктура, со што значително се олеснува секојдневното функционирање на жителите.