Отворена заедничка сметка за помош на прилепските семејства чии куќи изгореа во катастрофален пожар

Отворена заедничка сметка за помош на прилепските семејства чии куќи изгореа во катастрофален пожар

ЗАЕДНИЧКА СМЕТКА ЗА ПОМОШ НА ЧЕТИРИТЕ ПРИЛЕПСКИ СЕМЕЈСТВА ЧИИ ДОМОВИ ИЗГОРЕА ОД УДАР НА ГРОМ

 

Прочитајте повеќе

Филипче-Пендаровски

Пендаровски за Филипче: Многу човечки животи се спасени заради неговите интервенции

„Многу човечки животи се спасени заради неговите интервенции, неговите дијагнози, неговите операции. Просто кажано, станува …