ЈКП „Водовод и канализација“ Прилеп ги известува граѓаните на Општина Прилеп, дека поради дефект на главен цевовод Ф-400мм, жителите на високата зона „Рид“ ќе имаат нарушено водоснабдување на 5 и 6-12-2018г.

Екипите на ЈКП „Водовод и канализација“ се излезени на терен за да воспостават нормално водоснабдување.