Порталите рекордери по бројот на поплаки до Советот за етика во медиумите

Порталите рекордери по бројот на поплаки до Советот за етика во медиумите

Годишниот преглед на примените жалби до СЕММ во 2023 година покажува пораст на говорот на омраза за 4 пати во однос на претходната година

Прочитајте повеќе

Фридом Хаус: Назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата во Северна Македонија

Фридом Хаус: Назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата во Северна Македонија

Северна Македонија покажува назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата. Овие се клучните …