Последици од невремето: поплавени куќи и подруми, паднати дрва, уништени автомобили

Последици од невремето: поплавени куќи и подруми, паднати дрва, уништени автомобили

Поплавени се сите подрумски простории на Клиничката болница Тетово, информира ЦУК

Прочитајте повеќе

СДСМ: Шемата за подарениот имот на Јанушев датира од 2010 години кога се набавија кинеските автобуси

СДСМ: Шемата за подарениот имот на Јанушев датира од 2010 години кога се набавија кинеските автобуси

Соопштение за јавност на СДСМ Откако пет дена се криеше од јавноста вчера Јанушев самиот …