Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа (видео)

Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа (видео)

Видео од редовната прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Прочитајте повеќе

Владините лопати се фрлаат и на 40 степени

Владините лопати се фрлаат и на 40 степени

Топлото време и екстремно високите температури не беа пречка премиерот и повеќе владини и локлани …