Прилеп: Марш на СДСМ и Коалицијата во чест на 80-годишнината од Денот на народното востание, 11 Октомври (ГАЛЕРИЈА)

Марш на СДСМ и Коалицијата во чест на 80-годишнината од Денот на народното востание, 11 Октомври.

Прочитајте повеќе

Дневната евтина струја се враќа утре за околу 200.000 домаќинства

Од утре од 13 до 15 часот домаќинствата ќе имаат на располагање и плаќаат дневна …