Работниците од ЈКП Тетово работат во ужасни услови, ветувањето на Касами неисполнето [галерија]

Работниците од ЈКП Тетово работат во ужасни услови, ветувањето на Касами неисполнето [галерија]

Освен тешките работни услови, работниците на ЈКП се две плати во минус, додека од претпријатието се оправдуваат дека ова е последица на неплаќање на фактурите од страна на граѓаните, пишува Порталб.мк

Прочитајте повеќе

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Владата јавно ги објави платите на претседателот на Владата, како и на министрите. Според објавените податоци, највисока …