Петок, 23 март, 19.30 часот

„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

 

Сабота, 24 март, 19.30 часот

„Љубовни пози на историјата“ (Figurae veneris historiae), режија Наташа Поплавска

 

Недела, 25 март, 12.00 часот

„Дороти се враќа во Оз“, режија Кирил Петрески, претстава за деца

 

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378