Резултати и табели од седмиот ден на Турнирот „Свети Никола 2018“

15.Декември.2018 година ( Сабота )

ПИОНЕРИ генерација 2005 и 2006 година:
09.30 ч. „Фурна Маја“ – „Конфекција Кули“ 0:5
10.10 ч. „Најс Текстил“ – „Ивовод“ 1:6

ПИОНЕРИ генерација 2007 и 2008 година:
10.50 ч. „Енигма Tранспорти“ – ФК„Перак” 2:0
11.30 ч. „Хримакс“ – „Кабелнет“ 1:0

ПИОНЕРИ генерација 2009 година и помлади:
12.10 ч. „Ламасиа“ – „Теко Солар“ 0:4
12.50 ч. ФК„Перак“ – „Автоконтрол“ 3:3 (2:1) пенали
13.30 ч. „Ламасиа“ – „Генк“ 3:0 служ.(Натпреварот не се одигра бидејќи
екипата на Генк имаше повозрасни деца од пропишаната генерација )
14.10 ч. „Генк“ – Теко Солар“ 3:0 служ.( .(Натпреварот не се одигра бидејќи екипата на Генк имаше повозрасни деца од пропишаната генерација )

ВЕТЕРАНИ
16.30 ч. „Ел. Ел.-Паркетар Горан“ – „Тут.Ком.“ 1:1 (0:2) пенали

СЕНИОРИ
17.20 ч. „Марфил“ – „ Тризла 2 “ 5:1
18.00 ч. „Марфил“ – „ Братство 07 “ 4:1
18.40 ч. „Марфил“ – „Лезор“ 2:1
19.20 ч. „Евротип“ – ФК„Бучин“ 1:3
20.00 ч. „Хаус Монт“ – ФК„Црнилиште“ 4:0
20.40 ч. „Кафе Ин“ – „Алек. Македонски-Џулијано“ 3:1

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал

17.Декември.2018 година ( Понеделник )

СЕНИОРИ
16.30 ч. „Бутик Шерон“ – „Црнилиште“

ВЕТЕРАНИ
17.20 ч. „Комуналец“ – „Ел.Елементи-Паркетар Горан“
18.00 ч. „Портал 1“ – „Теа Дизајн Валгор“

СЕНИОРИ
18.40 ч. „Теа – Андреа“ – „Бучин“
19.20 ч. „ККВ“ – „Јуниор“
20.00 ч. „Ди – Да“ – Ресторан Т’га за Југ“
20.40 ч. „Ган Петрол Оил“ – „Витаминка“
21.20 ч. „Зоки Лим“ – „Отпад Микомп“
22.00 ч. „Зоки Лим“ – „Ст.за Тех.преглед – Автоконтрол“

Прочитајте повеќе

Мицкоски се закани со напуштање на Собранието, му одговорија од Министерство за правда

Од Министерството за правда демантираат дека Законот за амнестија ќе се носи во скратена процедура …