Резултати и табели од шестиот ден на Турнирот „Свети Никола 2018“

Резултати и табели од шестиот ден на Турнирот „Свети Никола 2018“

14.Декември.2018 година ( Петок )

ВЕТЕРАНИ
16.30 ч. „ОМР Прилеп“ – „Тутунски Комбинат“ 4:7

СЕНИОРИ
17.10 ч. „Лезор“ – „Братство 07“ 3:4
17.50 ч. „Зоки Лим“ – „Еле. Елемент-Паркетар Горан“ 4:3
18.30 ч. „Зоки Лим“ – „Гри – Изгрев“ 6:1
19.10 ч. „Плинови Монт“–ФК„Црнилиште“ 1:0 (3:0)сл.
19.50 ч. „Валгор Комерц“ – „Декор Колор“ 3:6
20.30 ч. „Бутик Шерон“ – „Ди – Да“ 0:4
21.10 ч. „Оникс“ – „Мермерен Комбинат“ 3:0 сл.

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал

15.Декември.2018 година ( Сабота )

ПИОНЕРИ генерација 2005 и 2006 година:
09.30 ч. „Фурна Маја“ – „Конфекција Кули“
10.10 ч. „БимФуд“ – „Ивовод“

ПИОНЕРИ генерација 2007 и 2008 година:
10.50 ч. „Енигма Tранспорти“ – ФК„Перак”
11.30 ч. „Хримакс“ – „Кабелнет“

ПИОНЕРИ генерација 2009 година и помлади:
12.10 ч. „Ламасиа“ – „Теко Солар“
12.50 ч. ФК„Перак“ – „Автоконтрол“
13.30 ч. „Ламасиа“ – „Генк“
14.10 ч. „Генк“ – Теко Солар“

ВЕТЕРАНИ
16.30 ч. „Ел. Елементи – Паркетар Горан“ – „Тут. Ком.“

СЕНИОРИ
17.20 ч. „Марфил“ – „ Тризла 2 “
18.00 ч. „Марфил“ – „ Братство 07 “
18.40 ч. „Марфил“ – „Лезор“
19.20 ч. „Евротип“ – ФК„Бучин“
20.00 ч. „Хаус Монт“ – ФК„Црнилиште“
20.40 ч. „Кафе Ин“ – „Александар Македонски-Џулијано“

16.Декември.2018 година ( Недела )

ПИОНЕРИ генерација 2005 и 2006 година:
09.30 ч. „БимФуд“ – „Кафе Чао – А.Пандев МБ“
10.10 ч. „Фурна Маја“ – „Генерација 2006“

ПИОНЕРИ генерација 2007 и 2008 година:
10.50 ч. „Енигма Транспорти“ – „Гер Мак”
11.30 ч. „Гер Мак“ – ФК„Перак“
12.10 ч. „Хримакс“ – „Кафе Дома – А. Пандев МБ“
12.50 ч. „Кафе Дома – А.Пандев МБ“ – „Кабелнет“

ПИОНЕРИ генерација 2009 година и помлади:
13.30 ч. ФК„Перак“ – „Пиц. Милано–А.Пандев МБ“

ВЕТЕРАНИ
16.00 ч. „ЗФСК Начко“ – „Мермерен Комбинат“
16.40 ч. „Златна Рака“ – „Ламинати Ком“

СЕНИОРИ
17.20 ч. „Реалност 06“ – „Јока“
18.00 ч. „Теа – Андреа“ – „Газија“
18.40 ч. „Реалност 06“ – „Гентерм“
19.20 ч. „Фенербахче“ – ФК„Декор Колор“
20.00 ч. „Фенербахче“ – „КН Елмонт Сер. – Ангро Механика“
20.40. ч. „Оникс“ – „Плинови Монт“
21.20 ч. „Гри – Изгрев“ – Ел.Елемент – Паркетар Горан“

Прочитајте повеќе

Царинска управа колаж медикаменти

Царинска управа: Спречен шверц на 1,7 тони медикаменти штетни по здравјето на граѓаните

Царински службеници на влез на Меѓународен Аеродром Скопје спречија шверц на 1,7 тони медикаменти, Силденафил …