СДСМ

СДСМ: Данела Арсовска и неспособните градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ да си ги платат сметките

Соопштение за јавност на СДСМ

Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ се толку неспособни, што не можат ниту сметките да си ги подмират.

Владата во делот на енергетстата криза веќе помага на граѓаните и малите потрошувачи.

Со навремени мерки Владата спречи голем ценовен шок и граѓаните се заштитени од превисоки цени за струја.

Данела Арсовска е време сериозно да ја ревидира својата улога во оваа енергетска криза и да земе нешто да работи.

Прво се прогласи ненадлежна за парно греење и скопјани го остави сами на себе. Интервенираше Владата, го презема и скопјани имаат парно.

Истата таа Данела Арсовска повторно се обраќа со нови барања за електрична енергија.

Како тоа нема пари за сметки а има за 109 партиски војници на ВМРО-ДПМНЕ во администрацијата во Скопје?

Во услови на криза, Данела мора да ги сведе непродуктивните трошоци на минимум.

Прочитајте повеќе

Сдсм знаме

Спасовски: Системски закони не се носат по брза постапка, пратениците на СДСМ ќе гласаат за симнување од дневен ред

Системски закони не се носат по брза постапка, пратениците на СДСМ ќе гласаат за симнување …