СДСМ Прилеп: Комеморација за прерано починатиот Тони Петрески

СДСМ Прилеп: Комеморација за прерано починатиот Тони Петрески

Во просториите на Општинската организација на СДСМ – Прилеп, денеска се одржа комеморативна седница по повод смртта на долгогодишниот истакнат партиски член и функционер, Тони Петрески.
„Тони остави длабоки траги во нашите животи и свој личен печат во партиското делување на Општинската организација на СДСМ Прилеп. Нека му е вечен споменот!“, беше меѓу другото речено на комеморацијата на која присуствуваа и членовите на неговото семејство.

Прочитајте повеќе

Министерството за правда ја започна постапката за екстрадиција на Љупчо Палевски од Турција

Соопштение од Министерството за правда по однос на барањето за екстрадиција на Љупчо Палевски од …