Се испорачуваат учебниците за од прво до седмо одделение, учениците ќе ги добијат навремено

Се испорачуваат учебниците за од прво до седмо одделение, учениците ќе ги добијат навремено

Учебниците почнале да се печатат пред две недели и се очекува училиштата да ги добијат во почетокот на јуни

Прочитајте повеќе

Жешкото време носи и „жешки“ сметки за струја

Жешкото време носи и „жешки“ сметки за струја

Просечната дневна потрошувачка на електрична енергија во текот на јули се зголемила за околу 1.500 …