Седми обид за избор на нов претседател на Уставен суд

Седми обид за избор на нов претседател на Уставен суд

Во седницата во четврток и во нејзиното продолжение во петок имаше шест неуспешни обиди да се изгласа наследник на досегашната претседателка Добрила Кацарска, чиј мандат истече вчера

Прочитајте повеќе

цук

Рекорден број повици на единствениот повикувачки број за итни случаи

Кон Полиција биле упатени 40,51 отсто, кон Итната медицинска помош 17,61 отсто, a кон пожарникарите …