Шест дена откако заминаа, ВМРО-ДПМНЕ информира дека нивни градоначалници се во САД

Шест дена откако заминаа, ВМРО-ДПМНЕ информира дека нивни градоначалници се во САД

Претходно, Мета.мк објави дека градоначалниците на Аеродром и на Кисела Вода, Тимчо Муцунски и Орце Ѓорѓиевски кои од 6 до 16 септември се на работна посета во Вашингтон, на социјалните мрежи споделуваат објави како да се физички присутни во земјава

Прочитајте повеќе

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Владата јавно ги објави платите на претседателот на Владата, како и на министрите. Според објавените податоци, највисока …