СПИСОК НА ДЕЖУРНИ АПТЕКИ, МАРКЕТИ И РЕСТОРАНИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА БИТОЛА

СПИСОК НА ДЕЖУРНИ АПТЕКИ, МАРКЕТИ И РЕСТОРАНИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА БИТОЛА

На денешниот состанок на општинскиот кризен штаб, беше утврден списокот на дежурни аптеки, маркети и ресторани кои ќе вршат достава на најнеопходни намирници  во периодот на 24 часовната забрана за движење на подрачјето на Општина Битола. Доставата ќе се врши во сабота и недела во периодот од 12.00 до 16.00 часот.

ДЕЖУРНИ МАРКЕТИ/РЕСТОРАНИ И АПТЕКИ ЗА ВРЕМЕ НА 24 ЧАСОВНАТА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ДЕНОВИТЕ 11.04.2020 И 12.04.2020

Аптеки

 1. ПЗУ Аптека Роса Вита Битола

Телефон: 047 236 468/070 373 272

Маркети

 1. Тинекс МТ Дисконт бр.34

Телефон:071306959

 1. ТДППУ Веропулос ДООЕЛ Скопје

Телефон:075/499782 и 075 488129

 1. Доел Шарковски трејд комерц

www.marketbt.mk

Телефон:078285145

 1. Маркет Неапол

marketneapol@gmail.com

телефон: 078409919/075847000

 1. Димсофт Доел Увоз Извоз Битола

Телефон:076282920/075494855

 1. АНГРО Маркет
 2. Боби 99 село Логоварди

Телефон 047282264

borcev@gmail.com

Ресторани

 1. ДООЕЛ „МИ -ЈА“, ресторан “Бела куќа“

Email: bela.kuka2012@yahoo.com

мобилен: 075 220 667

 1. ДООЕЛ „ЈА-СА“, ресторан “Премиер центар“

телефон: 047202070

 1. Кус Кус Квалитет ДООЕЛ

www.kuskus.mk

телефон 047222603

 1. Компанија ДОО НОВА СТРАНА ТРЕЈД Битола

ГОСТИЛНИЦА ПУТНИК

телефон: 075/225766

НАПОМЕНА: Доставата на најнеопходни намирници, согласно приоритетните барања на граѓаните, ќе се врши во периодот од 12.00 -16:00 часот.

Прочитајте повеќе

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Владата јавно ги објави платите на претседателот на Владата, како и на министрите. Според објавените податоци, највисока …