Select Page

Ознака: јкп водовод прилеп

Соопштение на ЈКП „Водовод и канализација“ Прилеп

ЈКП „Водовод и канализација“ Прилеп ги известува граѓаните дека на ден 08.10.2019 година, вторник, поради изведба на градежни работи – реконструкција на водовод, улицата „Прилепски бранители“, во делот од поранешната Градска...

Прочитај повеке

„Водовод и канализација“: Во среда ќе се перат изворските постројки на Студенчица, водата пред конзумирање да се преврива

Соопштение на ЈКП „Водовод и канализација“- Прилеп: ЈП „Студенчица“ на ден 18-09-2019 (среда) ќе врши перење на изворските постројки на изворот „Студенчица“, поради тоа Ве известуваме дека во водоводниот систем поради промената...

Прочитај повеке
Loading