Целосен транскрипт од договорот меѓу Македонија и Грција

Објавено во МКД.мк

Прочитајте повеќе

Владата му го одзеде државјанството на украинецот Онишченко

Владата на денешната седница одлучи да се поништи одлуката за прием на Олександр Онишченко во …