Vitaminka Happy Витаминка

Витаминка ги претстави новите Happy чоколади

Дали знаете дека чоколадото го стимулира лачењето на хормонот на среќа?
Ви ги претставуваме новите Happy чоколади од Витаминка!
Одберете го вашиот омилен вкус:
  • црно чоколадо со 70% какао
  • млечно чоколадо
  • ноисет чоколадо

и почувствувајте ја слатката среќа со Happy.

Прочитајте повеќе

Две златни арени за „Домаќинство за почетници” на Горан Столевски

Две златни арени за „Домаќинство за почетници” на Горан Столевски

„Домаќинство за почетници“ може да се погледне на 19ти и 20ти јули во Кинотеката на …