Протеински флипс FitIn од Витаминка

Витаминка ги претстави новите протеински флипсови FitIn

Ви ги претставуваме новите протеински флипсови FitIn од Витаминка. 👇

🔵 Фит Ин со вкус на чедар е нов производ кој е извор на природен протеин кој потекнува од грав, не е пржен и не содржи конзерванси, шеќери и вештачки бои.
Една ќесичка има 8 грама протеини.
🟢 Новиот производ Фит Ин со вкус на лук и маслинка е извор на растителни протеини кои потекнуваат од леќа, грашок и леблебија и не содржи вештачки бои и конзерванси.
Една ќесичка содржи 7,65 протеини.

Протеински флипси FitIn од Витаминка

Прочитајте повеќе

Халк Еко Скопје Трча 10КМ

Во недела ќе се одржи 8. издание на „Халк Еко Скопје Трча 10КМ“

Оваа недела (09.05.2024), ќе се одржи 8. издание на „Халк Еко Скопје Трча 10 км“ …