З-Скутер

Бел & Бел студио, дизајнираа хибрид на скутер / сегвеј, овозможувајќи им на корисниците да уживаат во возењето на возило со нула емисии. Инспириран од оригиналниот дизајн на Corradino D’ascanio за Vespa, електричниот Z-скутер изгледа како италијанска икона од предната страна а функционира како Сегвеј.

Z-scooter е обид на Бел & Бел за популаризација на електричните возила на публиката која до сега не ги смета за одржлив начин на транспорт. Наменета за рекреативни возење, може да достигне брзина од 20 км / ч до 35 км на едно полнење, што поради брзата функција за полнење трае од 3-4 часа. Корисниците можат да ги поврзат нивните јаболко или андроид уреди преку апликација за Bluetooth.

Во продолжение погледнете го видеото за З-скутер.

Прочитајте повеќе

Michelin Мотоцентар Лукоил

Акција на Мотоцентар и Лукоил: Купи. Добиј. Вози. – со гумите на Michelin

Купи. Добиј. Вози. – со гумите на Michelin Купи летни или целосезонски гуми од Michelin …