Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев утре во 11.00 часот, во кругот на фабриката „Кромберг и Шуберт“, во индустриска зона „Жабени“ во Битола, ќе учествува на трибина во организација на Стопанската комора на Македонија ,,Перспективите на македонската економија преку членството во ЕУ и НАТО”.