Западни трупи во Украина: Доаѓа ли пресврт?

Западни трупи во Украина: Доаѓа ли пресврт?

Колку посилно Русија ја бомбардира Украина, толку повеќе западните табуа се под притисок. Испраќањето војници сега се чини можно. Тема на разговор се нападите со западно оружје на руска територија.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Фатмир Битиќи пензиите

Битиќи: Власта манипулира, пензиите всушност ќе се зголемат само за 1.000 денари

Во „Дневен клик“ на ТВ21 пратеникот на СДСМ, Фармир Битиќи рече дека новата влада манипулира …