Зарина Првасевда

Зарина Првасевда ја пее „Билбил пее во планина“ на врвот Пелистер (ВИДЕО)

Уживајте во неверојатната изведба на Зарина Првасевда, која ја  пее „Билбил пее во планина“ на врвот Пелистер на планините Баба, на југозападниот дел од земјата, веднаш до Преспанското Езеро во С. Македонија.

Прочитајте повеќе

Автобус јавен превоз

Сојузот на средношколци со иницијатива до Уставниот суд за бесплатниот јавен превоз

Лука Павиќевиќ, претседател на Сојузот на средношколци рече дека сегашните одредби се косат со членовите …