Затворен патниот правец Хани и Елези до Качаник за возила со носивост над 3,5 тони

Соопштение на Министерството за транспорт и врски:

По добиeна ургентна информација од Министерство за финансии – Царинската управа на Република Косово, од денеска, 18 мај 2018 година, затворен е патниот правец Хани и Елези до Качаник за возила со носивост над 3,5 тони. Поради тоа, возилата со носивост на 3,5 тони се упатуваат да го користат граничниот премин Глобочица.

Прочитајте повеќе

Вицепремиерката Грковска им ги додели дипломите на најдобрите студенти од ФИНКИ

Вицепремиерката Грковска им ги додели дипломите на најдобрите студенти од ФИНКИ

Заменичката на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжена за политики за добро владеење, …