ИТНО се продаваат половни, добро сочувани новинари. Богато искуство во пишување нарачани прилози. Немаат идеолошка матрица, лесно прилагодливи и приспособливи кон секој наредбодавец. Докажани во менувањето политички и други ставови. „Лаат“ гласно, без срам и перде. Калени и челичени во најдобрите куртонски медиуми: Сител, Алфа, Канал 5, Курир, Република, Дневник.
Цена: По договор
Шифра: Плати па клати