Фејсбук статус на денот

Најдобрите статуси од Фејсбук

Фејсбук статус на денот

фејсбук статус на денот

Драги наставници и воспитувачи, излезете на штрајк во 17. На раскрсници. Секој ден. Во 17 ч., тогаш обично си одиме дома ние од приватниот сектор, каде што нè има многу различни, ама во суштина тоа сме ние што не спаѓаме во категоријата „јал не јал – три и пол“. Ние …

Прочитајте повеќе »