Фејсбук статус на денот

Најдобрите статуси од Фејсбук

Ѓорѓи Спасов: Дали бугарските служби му ја подметнаа Дан(и)ела на Мицкоски?

Ѓорѓи Спасов: Дали бугарските служби му ја подметнаа Дан(и)ела на Мицкоски?

ФБ статус на професор д-р Ѓорѓи Спасов, поранешен македонски амбасадор во Велика Британија и Бугарија Можно ли е Дан(и)ела да му е подметната кукавички на Мицковски од бугарските служби? Има многу индиции за тоа: Никој не знаеше дека се стекнала со бугарско државјанство уште во 2011 година; Никој не знаеше …

Прочитајте повеќе »