Автобусите на ЈСП в среда по вообичаен, а в четврток по саботен возен ред

Автобусите на ЈСП в среда по вообичаен, а в четврток по саботен возен ред

Билетарниците и центрите за персонализација во среда ќе работат од 6:30 до 13 часот, додека во четврток нема да работат

Прочитајте повеќе

Полициска акција во затворот Идризово

Полициска акција во затворот Идризово

Во најголемиот затвор ,,Идризово” во Скопје, денеска биле извршени претреси. Од обвинителството ја потврдуваат акцијата, …