Со преименувањето на фудбалскиот стадион во Скопје од „Филип Втори“ во „Телеком арена“, започна дегрујовизацијата на Македонија.
Со вториот чекор ќе бидат преименувани скопскиот аеродром и автопатот. Последниот чекор – Грујо во Идризово!