Гледам оти Грујо има сериозен проблем со логичкото расудување.
Значи, Николче, ако веќе си заклучил дека СДСМ и ДУИ сакаат ДЕФАКТОРИЗАЦИЈА на Македонија, тоа значи дека ти, Николче, не си и никогаш повеќе нема да бидеш ФАКТОР во државата.
Capiche mafioso?