Удбашките истресоци инфилтрирани во двете најголеми политички партии деновиве се многу вознемирени, што значи дека работите не им се движат според планираното. Тоа се истите оние структури кои порачуваат палење автомобили и гаражи, кои лиферуваат фалсификувани документи за политичките неистомисленици и испраќаат закани и уцени преку лажните профили на своите гавази.
Ако де, треба да ги разберете…за тоа се и платени.
Дечки су мало нервозни? Није им сезона!